Stichting Autisamen

 

Activiteitenagenda

 ANNULERING ACTIVITEITEN TOT 1 SEPTEMBER 2020 I.V.M. CORONA VIRUS

Activiteitenagenda


Ladies Night

Datum:02-11-2019

Hallo moeders,
Autisamen heeft weer een gezellige activiteit voor de moeders gepland en het is niet zomaar een middag, we gaan naar de Intratuin in Voorschoten voor een High-tea.
Wethouder Corien van Starkenburg van Gemeente Katwijk heeft ons een mail gestuurd en wil graag kennismaken met Autisamen. Ze vindt het leuk om moeders te ontmoeten en ze is bij de high-tea aanwezig. Als wethouder van de Gemeente Katwijk is ze verantwoordelijk voor Zorg en Ondersteuning, hieronder valt o.a. WMO en Jeugdzorg.
Zaterdag 2 november 2019 hebben we om 13.30 uur een tafel gereserveerd bij tuincentrum Intratuin Leidseweg 518, 2253 JP in Voorschoten.

Nieuwe moeders zijn natuurlijk van harte welkom. Ons doel is gezinnen met kinderen met autisme in contact met elkaar te brengen en zo te ondersteunen bij hun sociale omgang, maar vooral plezier te laten beleven aan dit contact. Vriendschappen in plaats van een isolement.

Heb je zin in een gezellige middag, meld je dan aan! Er is plek voor 15 moeders, dus geef je snel op. De kosten zijn 15,00. Aanmelden is noodzakelijk en kan uiterlijk tot 29 oktober bij autisamen@gmail.com.Terug naar overzicht


 

 

                                                                      


 


 


 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

E-mail
Info