Stichting Autisamen

 

Activiteitenagenda

 ANNULERING ACTIVITEITEN TOT 1 SEPTEMBER 2020 I.V.M. CORONA VIRUS

Activiteitenagenda


Jongerenavond voor jongeren v.a. 15 jaar; Bowlen in Leiden

Datum:19-09-2019

Bowlen - Menken Leiden
We zien dat veel jongeren plezier met elkaar hebben bij de oude en nieuwe JAS, daarom heeft Stichting Autisamen besloten de jongerenactiviteiten uit te breiden.
We organiseren iedere maand op maandag of donderdag een avond voor jongeren vanaf 15 jaar (zonder broers en zusjes), we gaan bowlen in Leiden en poolen in Katwijk. Het idee achter de avond is sociale interactie en een activiteit doen onder leeftijdsgenoten die ook autisme hebben. Ben je tussen 14 tot 20 jaar oud, dan nodigen we je van harte uit om mee te doen.
Stichting Autisamen heeft op donderdag 19 september van 19.30 uur tot 20.30 uur drie bowlingbanen gehuurd bij Bowling Menken, Kenauweg 10, 2331 BB Leiden
Deelname is € 5,00 per persoon en is inclusief limonade. We hebben plaats voor 18 jongeren, dus geef je snel op!
Aanmelding is noodzakelijk en kan uiterlijk tot maandag 16 september bij autisamen@gmail.com. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de avond, zodat je goed voorbereid bent.
We organiseren deze avond vanuit een vrijwilligers project, onze insteek is om er voor iedereen een plezierige avond van te maken. We zijn geen professionele begeleidingsinstelling en kunnen daarom ook niet de verantwoordelijkheid over de jongeren (over)nemen. Het is niet verplicht om als ouder aanwezig te blijven, maar we verwachten wel dat de jongeren zich gedragen, zodat de avond voor iedereen een succes is. Vanuit Stichting Autisamen zullen op de avonden minimaal 3 ouders aanwezig zijn.
Indien ouders besluiten aanwezig te blijven, er is ruimte om een kopje koffie/thee of drankje te drinken (op eigen rekening) en eventueel andere ouders te ontmoeten.
We gaan er een gezellige avond van maken, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen!Terug naar overzicht


 

 

                                                                      


 


 


 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

E-mail
Info